Admin Admin

| Konu: Civilization4(Türkçe), 330Mb sadece 2link no repid Perş. Nis. 29, 2010 7:56 pm | |
| KOTALILARIN İNDİRMESİNİ TAVSİYE ETMİYORUM. UPLOADED.TO DA DOWNLOAD EKSİK İNEBİLİYOR. BİDE SABAH 8-10 VE DE GECE YARISINDAN SONRA HIZLI İNER. BİLGİNİZE...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Oyun benim tarafımdan riplenmiş olup kurulunca 923 mb olmaktadır. Yalnız boyuttan kısmak için movieler ve soundtracklari çıkardım. Oyun menüleri için türkçe patch yapılmıştır..
minimum sistem gereksinimi 1.2 GHz Processor 256 MB RAM 64 MB video card 1gb hdd
part1 171 mb [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
part2 157 mb [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
şifre:amd_turkey
repleri, indirenmlerden yorumları ve duaları bekliyorum..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
|